Lär dig ett nytt språk inför resan

Skapa anteckningar under mötet den analoga vägen

Vad använder du mest under en arbetsdag eller en skoldag? Många svarar säkerligen en anteckningsbok, eller någon form av anteckningsmaterial. Det finns så många produkter att välja mellan, så köp något på nätet!

Typ av anteckningsbok

Du har många val att göra, det är fantastiskt trevligt att bläddra i en ny anteckningsbok eller hur? Det finns linjerade, olinjerade, rutat, olika material, färg och stil. Dessutom finns det anteckningsböcker som har anpassningsbara pärmar med mera.

Analogt eller digitalt?

För det första får du bestämma om du vill anteckna digitalt eller analogt på papper. Nej, det var på skoj – du kan även välja båda. Det finns anteckningsböcker numera med papper där man skriver helt vanligt, och sedan skannar in med hjälp av markeringar direkt in i en app. Där kan du sedan använda anteckningen digitalt på fil på vilket sätt du önskar.

Välj för alla tillfällen

För det andra behöver du faktiskt inte välja vid vilket tillfälle det passar, för anteckningsböcker eller kalendrar eller andra anteckningsmaterial fungerar alltid. Du kan rita tankekartor, anteckna nyckelord, göra listor, skriva protokoll och allt däremellan. En trend som också är stor just nu är att samla anteckningar och ordspråk och annat i en fin ”bullet journal”.

 

Comments are closed.